reparatie koffiemachine reparatie laptop reparatie videocamera
  Technisch Service Centrum       

 
 
WAT DOEN WIJ

 

Op onze technischedienst in Winterswijk repareren we hoofdzakeleijk consumenten electronica en keuken apparatuur. Wij zijn een geheel zelfstandig reparatie bedrijf en voeren uitsluitend reparatie's uit. Wij voeren vrijwel alle reparatie's uit op component niveau. Dit betekent dat er geen dure printplaten of modules vervangen worden maar alleen de defecte of versleten onderdelen. Zo kunnen we in de meeste gevallen de reparatie kosten beperken tot een aanvaardbaar niveau.

Wij voeren uitsluitend reparatie's uit en verkopen geen nieuwe of gebruikte apparatuur. Daarom zullen we ieder apparaat indien mogelijk repareren.

Onze werkplaats is daarvoor uitgerust met de modernste gereedschappen en we beschikken over geavanceerde meetapparatuur en soldeertechnieken.

Op deze manier kunnen we iedere reparatie betrouwbaar en snel uitvoeren.

Om ook de kleinste smd componenten van 1 a 2 millimeter probleemloos te kunnen verwerken maken wij gebruik van een traploos regelbaar soldeer station en verschillende soorten klem gereedschap en een elektronische loep

Daarnaast hebben wij alle middelen in huis om te

voldoen aan de wettelijke gestelde eisen t.a.v.

loodvrij solderen.

Tevens passen wij indien nodig alle maatregelen t.a.v. esd bescherming toe op onderdelen en elektronica.

 

KOPIEERSERVICE:

Naast onze reparatie activiteiten hebben we ook een kopieer service. We zetten video opname's en 8mm projectiefilms op DVD. Ook zetten wij audio cassette's en LP's voor u op CD.

● VHS ● SVHS ● VHSc ● Video8 ● Digital8 ● Hi8 ●

●  MINI DV  ●  8mm projectiefilm ●

Hier vindt u de tarieven