TV schermen en monitoren

Is uw televisiescherm of computermonitor gestopt met werken? is het beeld vervormd of weggevallen? In de meeste gevallen worden problemen bij televisie schermen en monitoren veroorzaakt door een  kapotte voedingsmodule, mainboard of backlight. Dit zijn veel voorkomende problemen die vaak eenvoudig kunnen worden verhoplen. Daarom is het in deze gevallen gelukkig vaak niet nodig om de complete module te vervangen, maar enkel een onderdeel hiervan. Dit zorgt ervoor dat de reparatiekosten in veel gevallen onder de €100,- kunnen blijven. In principe kunnen wij alle merken TV schermen en monitoren repareren. Afhankelijk van het probleem kunnen wij in de meeste gevallen het apparaat binnen enkele dagen weer in orde maken.

Flatscreen Televisie

Reparatie Aanbieden

Wilt u een TV-scherm of monitor bij ons aanbieden ter reparatie? Dit kan door middel van ons reparatieformulier. Wanneer u deze heeft ingevuld kunt u er voor kiezen om het defecte scherm samen met het reparatieformulier bij ons langs te brengen. Door het invullen van het reparatieformulier maakt u het ons een stuk makkelijker om de klacht te lokaliseren en zo dus een snelle reparatie voor u uit te kunnen voeren. 

Kosten voor het repareren van TV schermen en monitoren

Onderzoekskosten voor TV schermen en monitoren

Om erachter te kunnen komen waar precies het probleem zit, voeren we eerst een onderzoek uit. Tijdens dit onderzoek doen we verschillende tests om het de oorzaak van het probleem vast te stellen. Dit zorgt ervoor dat er geen onnodige onderdelen vervangen hoeven te worden.

De onderzoekskosten voor een TV-scherm of monitor zijn als volgt:

  • T/m 32 inch: €15,-
  • Groter dan 32 inch: €20,-

Reparatiekosten voor TV schermen en monitoren

De reparatiekosten van TV schermen en monitoren kunnen sterk variëren afhankelijk van het probleem. In veel gevallen komen de reparatiekosten niet boven de €100,- te liggen. Mocht dit wel het geval zijn dan zullen wij altijd voorafgaand aan de reparatie contact met u opnemen voor een aangepaste prijsopgave.

PC monitor turned on standing on a desk