Overige apparaten

Ook voor andere elektronische apparatuur bent u bij ons aan het goede adres. Afhankelijk van het soort apparaat en het probleem kunnen wij wellicht iets voor u betekenen. Bij veel van deze apparaten bent u wellicht snel geneigd een nieuwe aan te schaffen. Toch loont het zich vaak nog om sommige problemen zoals een los contact of defecte accu te laten verhelpen. Voorbeelden van overige apparaten die wij repareren zijn:

  • Elektronische autosleutels (alarmsleutels)
  • Monitoren voor cnc freesmachines
  • Meetapparatuur
  • Garagedeur openers
  • Caravan movers
  • Besturingsmodule voor diverse machines
  • Navigatiesystemen
  • Etc.

Staat uw apparaat niet in deze lijst? Kom dan gerust bij ons langs. Wij repareren doorgaans de meeste elektronische apparatuur. Mocht u toch twijfelen dan kunt u altijd van tevoren contact met ons op nemen. Zo kunnen we samen doorspreken wat de mogelijkheden zijn.

Meetapparatuur

Reparatie aanbieden

Wilt u een apparaat bij ons aanbieden ter reparatie? Dit kan door middel van ons reparatieformulier. Wanneer u deze heeft ingevuld kunt u ervoor kiezen om het defecte apparaat samen met het reparatieformulier bij ons langs te brengen of op te sturen via de post. Door het invullen van het reparatieformulier maakt u het ons een stuk makkelijker om de klacht te lokaliseren en zo dus een snelle reparatie voor u uit te kunnen voeren.

Kosten voor het repareren van een apparaat

Onderzoekskosten voor overige apparaten

Om erachter te kunnen komen waar precies het probleem zit, voeren we eerst een onderzoek uit. Tijdens dit onderzoek doen we verschillende tests om het de oorzaak van het probleem vast te stellen. Dit zorgt ervoor dat er geen onnodige onderdelen vervangen hoeven te worden.

De onderzoekskosten verschillen per apparaat en liggen tussen de €10,- en €25,-. De exacte prijs is afhankelijk van het soort apparaat en zullen u tijdens het aanleveren van het apparaat met u worden doorgesproken.

Reparatiekosten voor overige apparaten

De reparatiekosten voor deze overige apparaten kunnen sterk variëren afhankelijk van het probleem en het type apparaat.  Wij zullen voorafgaand aan de reparatie met u een afspraak maken over de prijsopgave.

navigatie in de auto