Laptops en Notebooks

Heeft u problemen met uw laptop? Is het scherm gebroken? Krijgt u geen beeld of heeft u misschien last van een accu die snel leeg is? Dit zijn enkele voorbeelden van veelvoorkomende problemen bij laptops. Laptops en notebooks zijn erg kwetsbare apparaten en zijn daardoor extra gevoelig voor impact en slijtage. Bij Audio Video Service Winterswijk kunnen wij de meeste problemen snel weer oplossen.

Laptop - hp

Reparatie aanbieden

Wilt u een Laptop bij ons aanbieden ter reparatie? Dit kan door middel van ons reparatieformulier. Wanneer u deze heeft ingevuld kunt u er voor kiezen om de defecte laptop samen met het reparatieformulier bij ons langs te brengen of op te sturen via de post. Door het invullen van het reparatieformulier maakt u het ons een stuk makkelijker om de klacht te lokaliseren en zo dus een snelle reparatie voor u uit te kunnen voeren. 

Kosten voor het repareren van laptops of notebooks

Onderzoekskosten

Om erachter te kunnen komen waar precies het probleem zit, voeren we eerst een onderzoek uit. Tijdens dit onderzoek doen we verschillende tests om het de oorzaak van het probleem vast te stellen. Dit zorgt ervoor dat er geen onnodige onderdelen vervangen hoeven te worden.

De onderzoekskosten voor een laptop zijn doorgaans €20   

Reparatiekosten

De reparatiekosten kunnen sterk variëren afhankelijk van het probleem. Indien de reparatiekosten boven de €100,- bedragen dan zullen wij voorafgaand aan de reparatie contact met u opnemen voor een prijsopgave. 

man working behind laptop

Welke laptops repareren wij?

Wij repareren alle bekende merken laptops en notebooks. Hieronder vallen onder andere Samsung, Lenovo, Asus, HP, Acer, Dell, Toshiba, etc. De meest voorkomende problemen bij laptops zijn onder andere; een gebroken scherm, beeldverlies of beeld dat uitvalt, defecte adapters of ingangen enz. Wij helpen u graag met het oplossen van deze problemen. Mocht uw laptop of notebook een ander probleem ervaren welke niet tussen deze lijst staat, neem dan gerust contact met ons op. De kans is groot dat we u alsnog van dienst kunnen zijn.