Koffiezetapparaten & Espressomachines

Voor velen is koffie hét moment om de dag mee te beginnen. Het is dan ook ontzettend frustrerend als de koffiemachine een foutmelding geeft of stopt met werken. Gelukkig is Audio Video Service Winterswijk gespecialiseerd in het repareren van koffiemachines. Hierdoor hoeft U hiervoor dus geen dure monteur te laten komen. Doordat wij eerst gericht onderzoek doen naar welk onderdeel het probleem veroorzaakt, hoeven wij enkel dit onderdeel te vervangen in plaats van de gehele module. Dit betekent dus dat er minder (grote) onderdelen vervangen hoeven te worden. Hierdoor worden de kosten beperkt en loont het zich vaak om uw koffiezetapparaat te laten repareren in plaats van een nieuw exemplaar aan te schaffen.

Koffiezetapparaat - bonenmachine - siemens

Koffiezetapparaat ter reparatie aanbieden

Wilt u een koffiezetapparaat of espressomachine bij ons aanbieden ter reparatie? Dit kan door middel van ons reparatieformulier. Wanneer u deze heeft ingevuld kunt u ervoor kiezen om het defecte apparaat samen met het reparatieformulier bij ons langs te brengen of op te sturen via de post. Door het invullen van het reparatieformulier maakt u het ons een stuk makkelijker om de klacht te lokaliseren en zo dus een snelle reparatie voor u uit te kunnen voeren.

Kosten voor het repareren van een koffiemachine

Onderzoekskosten

Om erachter te kunnen
komen waar precies het probleem zit, voeren we eerst een onderzoek uit. Tijdens
dit onderzoek doen we verschillende tests om het de oorzaak van het probleem
vast te stellen. Dit zorgt ervoor dat er geen onnodige onderdelen vervangen hoeven
te worden.

De onderzoekskosten voor nakijken van een koffiezetapparaat zijn doorgaans €20   

Reparatiekosten

De reparatiekosten kunnen sterk variëren afhankelijk van het probleem. Indien de reparatiekosten boven de €100,- bedragen dan zullen wij voorafgaand aan de reparatie contact met u opnemen voor een prijsopgave. Mocht u vragen hebben over een reparatie of de kosten hiervan, neem dan contact met ons op, of breng ons een bezoek. 

Man making coffee in a white cup

Onderhoud van koffiezetapparaten

Audio Video Service Winterswijk kan ook het benodigde onderhoud van uw koffiezetapparaat verzorgen. Regelmatig komen wij tijdens onze reparatiewerkzaamheden koffiezetapparaten tegen welke slecht onderhouden zijn, wat kan leiden tot versnelde slijtage en onnodige reparaties. Om dit te voorkomen wordt het aangeraden om uw koffiezetapparaat bij normaal gebruik eens in de drie jaar te laten controleren en reinigen. 

Wat is er inbegrepen bij dit onderhoud?

Tijdens deze controle wordt het apparaat compleet gereinigd en ontkalkt. Daarnaast worden alle rubbers en slangen gecontrolereerd op scheuren en lekkage. Vervolgens worden alle onderdelen gecontroleerd op slijtage enindien nodig vervangen. Wanneer er onderdelen vervangen dienen te worden zullen wij uiteraard eerst contact met u opnemen. Zo zult u niet voor onverwachte kosten komen te staan. Bij normaal gebruik is het raadzaam om eens in de drie jaar onderhoud te laten uitvoeren op uw koffiezetmachine om ze verdere schade te voorkomen.