Huishoudelijke apparaten

Heeft u problemen met uw Stofzuiger, Strijkijzer, snelkoker of andere huishoudelijke apparaten, dan bent u bij ons aan het goede adres. Audio Video Service Winterswijk repareert namelijk ook huishoudelijke apparaten. Kleine reparaties als kabelbreuk komen vaak voor en kunnen voor een relatief klein bedrag gerepareerd worden. In deze gevallen kan het dan toch voordeliger zijn om een apparaat te laten repareren in plaats van een nieuwe aan te schaffen. Mocht u twijfelen of wij ook uw huishoudelijke apparaat kunnen repararen, neem dan contact met ons op of breng ons een bezoek. Afhankelijk van het type apparaat en de klacht kunnen wij u een indicatie geven. 

witte stofzuiger

Huishoudelijke apparaten ter reparatie aanbieden

Wilt u een apparaat bij ons aanbieden ter reparatie? Dit kan door middel van ons reparatieformulier. Wanneer u deze heeft ingevuld kunt u ervoor kiezen om het defecte apparaat samen met het reparatieformulier bij ons langs te brengen of op te sturen via de post. Door het invullen van het reparatieformulier maakt u het ons een stuk makkelijker om de klacht te lokaliseren en zo dus een snelle reparatie voor u uit te kunnen voeren.

Kosten voor het repareren van kleine huishoudelijke apparaten

Onderzoekskosten

Om erachter te kunnen
komen waar precies het probleem zit, voeren we eerst een onderzoek uit. Tijdens
dit onderzoek doen we verschillende tests om het de oorzaak van het probleem
vast te stellen. Dit zorgt ervoor dat er geen onnodige onderdelen vervangen hoeven
te worden.

De onderzoekskosten voor nakijken van een klein huishoudelijk apparaat zijn afhankelijk van het apparaat en de klacht en bedragen doorgaans €7,50,- tot €20,-.

Reparatiekosten

De reparatiekosten kunnen sterk variëren afhankelijk van het probleem en het type apparaat. 

Wij zullen voorafgaand aan de reparatie samen met u een prijsafspraak maken. Mochten de kosten dan hoger uitvallen dan zullen wij contact met u opnemen.

Groene strijkijzer op blouse