Over Audio Video Service Winterswijk

Waar het allemaal is begonnen...

Wij, Rik en Freddie, hebben in 1994 ons bedrijf Audio Video Service Winterswijk geopend. Hiervoor zijn wij beide als technisch reparateur van elektronica werkzaam geweest. Na een tijd te hebben samengewerkt als collega’s besloten we voor onszelf te beginnen. Op deze manier kwam Audio Video Service Winterswijk tot stand. Wat in het begin nog onzeker en nieuw aanvoelde heeft zich inmiddels ontwikkeld in meer dan 25 jaar ervaring in technische dienstverlening op het gebied van consumentenelektronica.

Audio Video Service Winterswijk

Waar wij goed in zijn

Mede door het toenemende gebruik van elektronische apparaten hebben wij ons door de jaren heen ontwikkeld tot een allround technisch servicecentrum. Doordat wij ons volledig richten op het repareren van elektronica hebben wij ons op veel gebieden kunnen specialiseren. Een voorbeeld hiervan is dat wij op component niveau kunnen repareren. Dit houdt in dat wij geen gehele modules vervangen, maar enkel het element of onderdeel welke defect is. In veel gevallen pakt dit stukken voordeliger uit. 

Zowel bedrijven als particulieren zijn bij ons van harte welkom voor een snelle, vakkundige en betrouwbare reparatie. Doordat wij rechtstreeks met onze klanten communiceren krijgen wij gelijk een helder en duidelijk beeld van het probleem van het apparaat. Daardoor kunnen we veel onnodige of herhalende reparaties voorkomen. 

Hoe wij de toekomst zien

Wij zien dat in de afgelopen jaren, wij met ons allen steeds afhankelijker zijn geworden van elektronische apparaten. Dit zal vermoedelijk niet veel gaan veranderen in de toekomst, en het is dan ook niet onwaarschijnlijk dat we zelfs nog afhankelijker zullen worden van elektronica. Dit hebben we bijvoorbeeld ook gezien bij de ontwikkeling van smartphones. Hoewel de ontwikkelingen van elektronische apparaten snel gaat, volgen wij deze nauwlettend en kunnen wij zelfs de nieuwste apparaten repareren. Wij garanderen onze klanten daarom ook dat wij nu, maar ook in de toekomst, een snelle, vakkundige en betrouwbare reparatie kunnen leveren.