Onze service aan bedrijven

Audio Video Service Winterswijk doet veel reparatiewerkzaamheden voor bedrijven. Zo werken wij al jaren samen met o.a. een aantal Expert EVM en Electro World zaken. Ook zijn er vaak zelfstandigen die gebruik maken van onze service op het gebied van ktv, hifi, foto en videoapparatuur. Daarnaast zijn ook vele onderwijsinstellingen in de regio vaste klant als het aankomt op het onderhoud en de reparatie van beamers, touch panels en diverse meetapparatuur. Voor een aantal keuken installateurs en specialisten in de regio verzorgen wij de reparatie aan inductie kookplaten, keramische kookplaten, magnetronovens, combi-ovens etc. Onze service aan bedrijven is daarom erg divers en kan worden afgesteld op uw behoefte.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Audio Video Service Winterswijk staat al meer dan 25 jaar bekend als een snel en betrouwbaar reparatiebedrijf. Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om zowel kleine als grote aantallen reparaties voor bedrijven uit te voeren. Mocht uw bedrijf op zoek zijn naar een reparatiebedrijf voor bijvoorbeeld onderhoud van beamers, reparatie van TV’s, kookplaten of andere apparatuur, dan kunnen wij u zeker van dienst zijn. Wij willen u vragen om dan contact op te nemen met ons zodat we afspraken kunnen maken over: 

  • Reparatietermijn
  • Prijsopgave

Mocht u benieuwd zijn welke apparatuur wij zoal repareren kijk dan op ons reparatieoverzicht.

Printplaat solderen

Onze service aan onderwijsinstellingen

Naast het verlenen van service aan bedrijven, velenen wij ook service aan een groot aantal onderwijsinstellingen in de regio. Een veelvoorkomede service die wij aan onderwijsinstellingen verlenen is het onderhoud of reparatie van beamers. Uiteraard kunt u met ook bij ons terecht voor de reparatie van andere apparaten zoals laptops, computers, monitoren etc. 

Onderhoud en reparatie van beamers

Beamers zijn vaak voorzien van veel ventilatoren om goed te kunnen koelen. Deze ventilatoren trekken op den duur vaak veel stof aan, waardoor de filters verstopt kunnen raken. Wanneer dit gebeurt kan de beamer minder goed koelen en kan de temperatuur langdurig te hoog blijven wat veel problemen kan veroorzaken.

Om deze reden wordt het aangeraden om na 5000 gebruiksuren een servicebeurt uit te laten voeren. Tijdens een service beurt zullen wij alle ventilatoren en kanalen reinigen en indien nodig ook het opticalblock schoonmaken. 

Naast het reinigen van beamers kunnen we deze ook repareren indien er zich problemen voordoen zoals geen beeld of geluid, donker beeld, beamer valt uit na een tijdje, defecte afstandsbediening etc. Mocht u gebruik willen maken van onze diensten of heeft u vragen, neem dan contact met ons op.  

Beamer reparatie