Videobanden digitaliseren

Bent u tijdens het opruimen oude video opnames tegengekomen? Lijkt het u leuk om deze weer een keer te kunnen bekijken maar heeft u hier de apparatuur er niet voor? Of nemen de banden veel ruimte in beslag? Wij kunnen al uw oude videobanden digitaliseren en in perfecte kwaliteit kopiëren naar DVD, USB of harde schijf (HDD). Doordat wij beschikken over professionele opnameapparatuur gaat er geen kwaliteit verloren tijdens het kopiëren. Zo kunt u weer onbeperkt genieten van uw oude video opnames of gezellig samen oude herinneringen ophalen met familieleden.

Videobanden digitaliseren

Welke video opnames kunnen wij overzetten?

Met onze professionele opnameapparatuur kunnen wij de onderstaande typen videoband digitaliseren. Staat uw type videoband er niet tussen? Kijk dan op de overzichtspagina, of gebruik de zoekfunctie op onze website. Indien u niets kan vinden kunt u altijd contact met ons opnemen, wellicht kunnen wij alsnog iets voor u betekenen. 

  • VHS
  • sVHS
  • VHSc
  • Video8
  • Hi8
  • MiniDV
video opnamen, 8mm, HiB, VHS

Kosten voor het overzetten van videobanden op USB, DVD of Harde schijf

De kosten voor het kopiëren van video opnames naar USB, DVD en HDD zijn gelijk voor alle typen video opnames. Wanneer u uw video wilt laten kopiëren op USB of HDD kunt u ervoor kiezen om uw eigen USB-stick of harde schijf mee te nemen of om er een tegen meerprijs door ons te laten leveren. 

Aantal Prijs 
1 of 2banden€10,-per band
3-10banden€9,-per band
11-20banden€8,-per band
> 20banden€7,50per band

Prijzen zijn inclusief DVD en hoesje

  • Meerprijs bij opnames langer dan 2 uur (120 min): €5,- per band

Welke videoformaten digitaliseren wij nog meer?

Naast het videobanden digitaliseren kunnen wij ook andere videoformaten zoals 8mm projectiefilm en DVD’s overzetten op bijvoorbeeld usb of harde schijf.. Bij het overzetten van deze videoformaten zorgen wij er altijd voor dat de kwaliteit van . Bent u ook beniewd welke videoformaten wij kunnen digitaliseren? In ons overzicht staan alle audio en videoformaten welke wij digitaliseren. Daarnaast kunnen wij ook CDs en DVD’s kopiëren. Wilt u een audio of videoformaat laten digitaliseren of kopiëren maar staat deze niet in het overzicht? Neem dan contact met op ons op of breng ons een bezoek, wellicht kunnen we u alsnog van dienst zijn!