LP's digitaliseren

Heeft u thuis nog een grote verzaming LP’s liggen die u niet meer af kunt spelen of in de weg staan? Door het overzetten van LP’s op CD, USB of harde schijf (HDD), kunt u blijven genieten van al uw muziek zonder dat u een dure LP-speler hoeft aan te schaffen. Wij kunnen probleemloos uw LP’s digitaliseren. Doordat wij beschikken over professionele opnameaparatuur kunnen wij de kwaliteit van uw LP opnames zelfs verbeteren door middel van het wegfilteren van ruis, brom of achtergrondgeluiden. Op verzoek kunnen wij de audio ook leveren in mp3 of wav formaat.

LP-plaat

Kosten voor het overzetten van LP op USB, CD of harde schijf

De kosten voor het overzetten naar USB, CD en harde schijf (HDD) zijn afhankelijk van het aantal dat u wenst over te zetten. Wanneer u uw audio wilt laten kopiëren op USB of HDD kunt u ervoor kiezen om uw eigen USB-stick of harde schijf mee te nemen of om er een tegen meerprijs door ons te laten leveren.

Aantal

 

Prijs

 

1

LP

€15,-

per LP

2-5

LP’s

€12,50

per LP

6-10

LP’s

€10.-

per LP

>10

LP’s

€9,50

per LP

Prijzen zijn inclusief CD en hoesje

LP speler op een houten tafel

Welke audioformaten digitaliseren wij nog meer?

Behalve LP’s digitaliseren kunnen wij ook andere audioformaten overzetten zoals cassettebandjes en audiobanden. Ook bij het overzetten van deze type audio zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van de audio bewaard blijft. Bent u ook benieuwd welke videoformaten wij kunnen digitaliseren? In ons overzicht staan alle audio en videoformaten welke wij digitaliseren. Daarnaast kunnen wij ook CDs en DVD’s kopiëren. Wilt u een audio of videoformaat laten digitaliseren of kopiëren maar staat deze niet in het overzicht? Neem dan contact met op ons op of breng ons een bezoek, wellicht kunnen we u alsnog van dienst zijn!