DVD naar DVD kopiëren

Heeft u DVD’s thuis liggen welke u graag met uw vrienden zou willen delen? Of wellicht heeft u zelf een DVD geleend van iemand maar zou u deze zelf ook graag in bezit willen hebben? In dat geval is de perfecte oplossing om een kopie te maken van de DVD. Zowel grote als kleine aantallen DVD’s kunt u bij Audio Video Service Winterswijk laten kopiëren. Leuk als cadeau of verassing, maar ook ideaal als back-up van de originele DVD.

DVD-Disks

Kosten voor het kopiëren van DVD naar DVD

Aantal

        

Prijs

1

kopie

€10,- per DVD

2-5

kopieën

€6,- per DVD

6-10

kopieën

€5,50,- per DVD

>10

kopieën

€5,00 per DVD

Prijzen zijn inclusief DVD en hoesje

  • Bij grote aantallen is de prijs op aanvraag

De voor en nadelen van het kopiëren van DVD's

Een kopie van een DVD laten maken kan een perfecte oplossing zijn wanneer u een backup wilt maken van uw kostbare DVDs. Bij gebruik kunnen DVDs namelijk beschadigingen doordat er krassen op kunnen komen. Het kan dan zijn dat de DVD dan (deels) niet meer afgespeeld kan worden. Wanneer u een kopie laat maken van uw DVD zorgt u ervoor dat u altijd een reserve kopie heeft en hoeft u zich dus geen zorgen te maken wanneer uw DVD beschadigd raakt. Ook is een DVD kopie erg leuk als cadeau aan familie en vrienden. Een gepersonaliseerde DVD met beeldmateriaal van bijvoorbeeld vakantie of beelden van vroeger valt vaak erg goed in de smaak. 

DVD’s hebben ook enkele nadelen. Zo zijn ze erg krasgevoelig waardoor ze kunnen beschadigen en niet goed meer kunnen worden afgespeeld. Daarnaast nemen ze relatief veel fysieke ruimte in beslag. Mocht u een grote collectie DVD’s hebben waar u graag een backup van wilt hebben, dan adviseren wij u om deze te laten overzetten op harde schijf (HDD). Doordat harde schijven een grote opslagcapaciteit hebben, heeft u enkel één harde schijf nodig om al uw DVD’s te bewaren. Daarnaast bied een harde schijf onbeperkte kopiëermogelijkheden. Zo kunt u uw DVD’s ieder moment kopiëren naar USB stick of digitaal verzenden naar familie, vrienden, collega’s enzovoort. Wilt u uw DVD collectie laten digitaliseren of wilt u meer weten over het kopiëren van DVD naar harde schijf? neem dan contact met ons op of breng ons een bezoek.