Cassettebanden digitaliseren

Heeft u bij het opruimen van uw zolder een doos oude cassettebandjes gevonden? Zou u deze graag terug willen luisteren maar heeft u geen cassettespeler meer thuis?  Bij Audio Video Service Winterswijk kunnen wij uw cassettebanden digitaliseren en dus probleemloos overzetten op CD, harde schijf (HDD) of USB-stick. Door het gebruik van geavanceerde apparatuur is het zelfs mogelijk om met het digitaliseren het geluid van de opname te verbeteren. Ruis, brommend geluid of achtergrondgeluiden worden hierdoor sterk verminderd. Indien gewenst kunnen wij ook bestanden in mp3 of wav formaat leveren.

cassettebandje

Kosten voor het overzetten van cassettebanden op USB, DVD of harde schijf

De kosten voor het kopiëren van cassettebanden naar USB, DVD en harde schijf (HDD) zijn afhankelijk van het type cassette en de aantallen. Wanneer u uw audio wilt laten kopiëren op USB of HDD kunt u ervoor kiezen om uw eigen USB-stick of harde schijf mee te nemen of om er een tegen meerprijs door ons te laten leveren. 

Aantal

         

C60

C90 en C120

1

cassette

€15,-

€17,50

2-5

cassettes

€13,-

€15,50

6-10

cassettes

€11,-

€13,50

11-20

cassettes

€10,-

€12,50

>20

cassettes

€9,-

€11,50

Prijzen zijn inclusief CD en hoesje

Love song cassette vastgehouden door twee handen

Welke audioformaten digitalseren wij nog meer?

Naast het digitaliseren van cassettebanden kunnen wij ook andere audioformaten overzetten op CD, USB of HDD. Denk hierbij aan  audiobanden en LPs. Ook bij het overzetten van deze typen audio zorgen wij ervoor dat de kwaliteit bewaard blijft. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op of breng ons een bezoek, dan helpen we u graag verder. .