Audiobanden Digitaliseren

Heeft u nog ouderwetse audiobanden thuis liggen en weet u niet goed wat u er mee aan moet? Deze ouderwetse audiobanden worden steeds zeldzamer en de apparatuur om deze banden mee af te spelen is steeds lastiger te vinden. Bij Audio Video Service Winterswijk kunnen wij deze audiobanden digitaliseren, en deze dus probleemloos voor u op CD, USB of harde schijf (HDD) zetten. Zo blijven oude opnames en herinneringen bewaard. 

Audiotape

Kosten voor het overzetten van audiobanden op USB, CD of harde schijf

De kosten voor het kopiëren van audiotapes naar USB, CD en HDD zijn afhankelijk van het type spoel en de aantallen. Wanneer u uw audio wilt laten kopiëren op USB of HDD kunt u ervoor kiezen om uw eigen USB-stick of harde schijf mee te nemen of om er een tegen meerprijs door ons te laten leveren. 

Audiobanden digitaliseren

Welke audiobanden digitaliseren wij nog meer?

Naast de klassieke audiobanden digitaliseren wij ook andere audioformaten zoals cassettebandjes en LPs. Ook bij het overzetten van deze type audio zorgen wij ervoor dat de kwaliteit bewaard blijft. Mocht u audiobanden thuis hebben liggen waarvan u niet zeker weet of deze kunnen worden overgezet? Neem dan contact met op ons op of breng ons een bezoek, wellicht kunnen we u alsnog van dienst zijn!

Aantal

         

Prijs

 

1

spoel

€15,-

 

2-5

spoelen

€13,-

 

6-10

spoelen

€11,-

 

11-20

spoelen

€10,-

 

>20

spoelen

€9,-

 

Prijzen zijn gebaseerd op 80 minuten audio. Voor iedere 80 minuten extra rekenen wij €10,00. 

Prijzen zijn inclusief CD en hoesje.