reparatie koffiemachine reparatie laptop reparatie videocamera
  Technisch Service Centrum       

 
 
BEDRIJFSPROFIEL


AVS Winterswijk is opgericht in 1994 en is actief met

Technische dienstverlening op het gebied van

consumentenelektronica. In dat jaar zijn wij , Freddie

en Rik begonnen met onze

activiteiten met voornamelijk bedrijven als klant.

Door het succes van  onze formule werd al snel duidelijk dat ook particulieren behoefte hadden aan vakkundige,snelle en betrouwbare reparaties. Mede door toenemend gebruik van elektronica in allerlei apparaten heeft  AVS zich door de jaren heen ontwikkeld tot een allround technisch service centrum.

Omdat wij als technicus rechtstreeks met onze klanten communiceren krijgen we een helder en duidelijk beeld van de problemen of  klachten van het apparaat. Daardoor kunnen we veel onnodige herhaling reparaties voorkomen, en vaak is het zelfs mogelijk om direct een prijsindicatie te geven.

         TOEKOMST

De afgelopen 30 jaar zijn wij in ons dagelijks leven enorm afhankelijk geworden van elektronische apparaten. Dit zal de komende 30 jaar niet veranderen en waarschijnlijk nog verder toenemen. De ontwikkelingen in ons vakgebied verlopen erg snel en nieuwe modellen apparaten volgen snel achter elkaar.

Doordat wij bij AVS dagelijks bezig zijn met deze materie is het voor ons vanzelfsprekend al deze technologische ontwikkelingen bij te houden. Natuurlijk worden wij daarin ondersteund door onze leveranciers, maar ook vakliteratuur en internet zijn een bron van informatie.

Dit garandeert ons dat wij onze klanten ook in de toekomst op vakkundige wijze van dienst kunnen zijn.